Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

BenQ G2420HDBL

Přidat recenzi

LCD monitor 21” a větší - LED monitor - BenQ - 24 palce - 1920 x 1080 - 50000 - DVI vstup - D-Sub (VGA)

Technologie zobrazení: LCD Úhlopříčka displeje (palce) ("): 24 Rozlišení displeje (bodů): 1920 x 1080 Doba odezvy (ms): 5 Jas (cd/m2): 250 Kontrast (:1): 50000 Barevná hloubka... více »

Kde koupit

Doporučení od zákazníků

10 zákazníků doporučuje tento produkt
1 zákazníků nedoporučuje tento produkt

Nejpřínosnější pozitivní recenze

(36 z 36 lidí shledalo tuto recenzi jako přínosnou)

Celkově jde o dobrý monitor, hlavně za tyto peníze si myslím, že se nedá nic lepšího koupit. LED podsvícení je velmi dobré, nejsou tu velké rozdíly. Kontrast taky super, černá a bílá jsou přímo ukázkové. No a bonbónek je spotřeba, která se drží při běžném provozu do 20W.
Abych jenom nechválil,... Zobrazit celou recenzi

Všechny recenze BenQ G2420HDBL

• pěkný obraz
  • dobré pozorovací úhly
  • Výšková stavitelnost - chybí
  • Malý úhel náklonu
  • chybí USB hub (nevýhoda - jak pro koho)

Velice zdařilý monitor, který používám již více než rok. Jsem s ním naprosto spokojen a to jak na sledování filmů ve FullHD rozlišení tak i na hraní her. Monitor nemá žádný vadný pixel a jeho pořizovací cena je vzhledem k jeho kvalitě naprosto výborná. Je to moje druhé LCD, první s takovouto úhlopříčkou a jsem s ním i po roce naprosto nadšen.

Belfegor Alghazanth

Belfegor Alghazanth

Přidáno: 18. února 2012

(Upraveno 15. března 2012)

• velikost obrazovky
  • rychlá odezva
  • kvalitní barvy
  • nic

Hodně kvalitní monitor za nízkou cenu. K předchozímu příspěvku, Objednával jsem u ANACOMP

Battery

Přidáno: 16. února 2012

• Parádní obraz, dobrá cena

Díky velké uhlopříčce se na něm parádně pracuje, fotky jsou jako živé, to samé u her. Mohu doporučit

• Ano (5)
seki

seki

Přidáno: 31. ledna 2012

Nedoporučuje produkt
  • Perfektni na hry a filmy.
  • Co se tyce prohlizeni textu (dokumenty, www stranky, ...), tak byl alespon ten muj moc rozostreny, hrozne tahal oci, takze jsem ho nakonec vratil.

mrkosj

Vynikající monitor, doporučuji všem

Mirek

Přidáno: 17. ledna 2012

Doporučuje produkt

Dobrý monitor za rozumnou cennu

Vlastimil Procházka

• - úspora energie
  • -vyšší podstavec
  • - design
  • - odezva 5ms

při poměru cena/výkon/ velikost je dobrá volba ...jak pro hry tak i pro sledování filmů i celkem na slušnou vzdalenost.

Přidáno: 26. prosince 2011

Doporučuje produkt
  • kvalitní obraz, dobrá obsluha

Kvalitní monitor za dobrou cenu

jumbojum

jumbojum

Přidáno: 13. září 2011

Nevím co dodat, jednoznačně dobrá koupě. Je to zaslouženě tady na heuréce 18. nejlepší monitor. Jak psali kolegové - rychlá odezva, LED podsvícení, vysoké rozlišení....

cidvicious

cidvicious

Přidáno: 13. září 2011

Je to výborný monitor za dobrou cenu. Už rok funguje denodenně a bez jediného problému. Vše ostatní už je tu napsáno. Určitě doporučuji.

Tharo

Tharo

Přidáno: 8. září 2011

• Rozumná cena
  • Slušný design
  • Dobrá kvalita obrazu
  • Nízký podstavec

Tento monitor bych rozhodně doporučil!
Vypadá pěkně, ale co je nejdůležitější funguje tak jak má a na obraz se dá dívat :).
Osobně používám tento monitor na práci a musím říct, že jsem spokojen.
Kvalita obrazu je dobrá vzhledem k ceně a podsvícení je rovnoměrné.
Sice se na něj nekouká až tak příjemně jako třeba na monitory ViewSonic, ale za ty peníze určitě neurazí.
Pokud jste domácí uživatel rozhodně kupte!

• Ano (7)
nomad

nomad

Přidáno: 25. srpna 2011

• Dobrá cena, pěkný design, kvalita obrazu, LED
  • NIC ! :D

Když jsem vybíral monitor s úhlopříčkou 24 " a kvalitním obrazem byl Benq ta správná volba. Hry a filmy pecka ! Takže pokud někdo shání kvalitní 24" s pěkným designem a za rozumnou cenu, tak můžu Benq jenom doporučit.

• Ano (4)
floutek

floutek

Přidáno: 5. srpna 2011

• kvalitni obraz
  • dobre penize

Čekal jsem kvalitní obraz, ale že G2420HDBL předvede takové vykreslení detailů, to jsem netušil. Podívejte se na něm na film nebo zapněte hru v nejvyšším rozlišení a vyrazí vám dech. Podle mne solidní zařízení za dobré peníze.

• Ano (4)

Yvona Hanušová

Přidáno: 27. května 2011

Zakoupeno v Alza.cz

• Super cena, dobrý produkt.
  • Nic.

Vybrala jsem si tento produkt, protože jsem potřebovala monitor zavěsit na stěnu a ALZA mám tak dokonalé fotografie produktů, že jsem si tento monitor mohla prohlédnout ze všech stran a s jistotou jsem si ho mohla zakoupit.

Dominik Švarc

• 5 000 000 : 1
  • FULL HD
  • Velice dobrá cena
  • Nízkí spotřeba
  • Připraveny režimy, které se dobře dají využít př.MOVIE při filmu ztmaví i zesvětlí podle potřeby
  • VESA pro připevnění na zeď
  • Ovládání
  • HDMI (U modelu bez led=HDMI )
  • Lesklý rámeček

S technologii LED se tento monitor skombinoval dobře + Senseye 3 udělá velkou radost hlavně při hraní her,sledování filmů či bězném používání.Rámeček je sice lesklý, ale nijak to nevadí, protože třeba já to ani nevnímám jako by to tam ani nebylo.

• Ano (7)

Přidáno: 24. listopadu 2010

Zakoupeno v Alza.cz

zatim plna spokojenost... skoda jen, ze plasty nejsou matné, takhle je videt kazdy otisk a prach.

• Ano (5)

• FullHD rozlišení s velmi vysokým kontrastním poměrem 5Mega
  • velmi přijatelná cena, okolo 4200,-
  • velmi nízká spotřeba
  • není vybaven HDMI vstupem

Pokud hledáte kvalitní monitor za dobrou cenu, tak jste u správného výrobku. Monitor Benq g2420hdbl s kontrastním poměrem 5Mega, díky kterému dosahuje slušné zobrazení černé a bílé barvy, vám umožní dopřát si mimořádný vizuální zážitek, ať už při sledování filmů, hraní her, nebo jen při běžné práci. S rozlišením FullHD dosáhnete detailů které vás uchvátí. Pro snadné nastavení parametrů je monitor vybaven technologií Senseye3 díky které si monitor během chvíle přizpusobíte pro hraní her či sledovaní filmů. Drobnou nevýhodou je ovládání menu, které zpočátku působí lehce nepřehledně. Jinak celkové designové zpracování monitoru je povedené. Díky nižší ceně, není monitor vybaven HDMI vstupem, takže se musíte spokojit jen s DVI/Sub, kde určitě doporučuju jen pro uživatele s DVI výstupem na pc, protože při připojeni přes D-Sub(analogové připojení) monitor ztrácí své přednosti. Model který je vybaven HDMI vstupem však vychází značně dráž. Co se týká spotřeby naměřil jsem monitoru příjemných 15W+-. Jedná se již o můj druhý monitor od firmy Benq a i s tímto monitorem jsem velmi spokojen.
Za mě je to 90%

• Ano (18)
Martin Hroudný

Martin Hroudný

Přidáno: 25. září 2010

• nízká cena
  • absolutně tichý (díky LED podsvícení nebzučí)
  • full HD rozlišení
  • nízká spotřeba (30% jasu cca 14-15W příkon)
  • nežhaví se, naskočí ihned
  • pěkný obraz (v relaci levných LCD)
  • VESA otvory na uchycení (např. na zeď, držák, apd - já ale nevyužiji)
  • držáček na kabely (je to jen takový odklápěcí obdélníček, malá blbůstka, ale potěší)
  • hmatově dosti nešikovné ovládání (špatný přístup - dá se ale na to zvyknout)
  • v dodávce chybí DVI kabel (u Beng již tradiční)
  • lesklý rámeček (někomu se ale může naopak líbit a preferovat)

Velmi dobrá koupě! Jsem spokojen. Za příplatek pár set si můžete už dnes pořídit LCDčko s LED podsvícením, které skýtá celou řadu výhod proti klasickým fluorescenčním trubicím. Veškeré zápory (nešikovné ovládání, chybějící DVI kabel, lesklý ráměček) nemají vliv na samotnou funkčnost LCD monitoru.

• Ano (14)
Rudolf Vojtek

Rudolf Vojtek

Přidáno: 21. srpna 2010

• Skvělé barvy,úžeasný kontrast,báječná cena,geniální design
  • 5ms odezva,nemá HDMI

Jsem vlasníkem tohoto 24" krasavce a ničeho nelituju!Pokud jste schopni překousnou chybějící HDMI a nemáte haldy peněz,mohu ho jen doporučit.

• Ano (11)
Babunak

Babunak

Přidáno: 18. července 2010

• - Schůdné pozorovací úhly
  • - Malý rámeček
  • - Možnost zavěsit na zeď (100x100 VESA)
  • - Spotřeba
  • - Okamžité zapnutí
  • - Nevyzařuje teplo
  • - Matný displej
  • - Full HD rozlišení
  • - Špatně umíštěná a nahmatatelná tlačítka
  • - Lesklý rámeček
  • - Nelze nastavit výšku

Za tu cenu se nedá najít nic lepšího. Je to prostě špička. Rozhodně se nejedná o LED "obsvícení". To bylo vidno zejména dříve na notebookách, ale to už je minulost. Velikost 24" je vyhovující snad do každé i pokročilé domácnosti a rozhodně s ním nikdo neudělá chybu. Všechno co o něm píše spolešnost BenQ, to jak ho vychvaluje je do slova a do písmene pravda!

• Ano (26)

• Jemné přechody u barev
  • Vertikální pozorovací úhly
  • Profily Senseye
  • Ovládání

Abych jenom nechválil, tak jsou tu samozřejmě i jistá "ale", především slabší vertikální pozorovací úhly a v jemných přechodech je patrný dithering (v praxi ne tak často). Barevné profily senseye jsou nepoužitelné, barvy naprosto ustřelené. V uživatelském nastavení je potřeba stáhnout zelenou, případně potlačit gammu na zeleném kanálu (Powerstrip). Pokud si s tím trochu pohrajete, dá se z toho dostat docela pěkný obraz, čistý a ostrý, s relativně dobrým podáním barev. S Ovládáním je potřeba naučit se žít, je trochu krkolomnější a velice často jsem místo tlačítka "enter" vypnul monitor.
Celkově jde o velmi dobrý TN monitor, hlavní slabiny jsou dány technologií TN a ty ostatní nejsou tak podstatné. Za tuto cenu doporučuji.

• Ano (36)

Jiří Minařík

Přidáno: 6. března 2012

• nádhera pro oči

jsem nadšen jako z pana prezidenta

• Ne (6)

Přidáno: 17. února 2012

potřeba většího monitoru

• Ne (5)
Ověřený zákazník Digiboss

Eva

Přidáno: 26. ledna 2011

Zakoupeno v Digiboss

• Dobrá cena, rychlé dodání.

Obchod proběhl rychle a bez problémů.

• Ne (8)

Přidáno: 10. ledna 2011

• perfekt
  • škoda, že nemá reproduktory

OK

• Ne (10)